Skip to main content

Jeugd van de kerk

De jeugd maakt een groot deel van onze Kandelaarkerkgemeente uit.

Voor deze groep wordt veel georganiseerd, van de kindercrèche tijdens de ochtendkerkdienst, Kidzclub voor de basisschoolleeftijd, tot jeugdvereniging en catechisatie voor de tieners.
Maar ook regelmatig een leuk jeugdkamp, voor de 15- en 16-jarigen een Youth Alpha cursus en verder is er elke twee weken op vrijdagavond soos voor de groep 12-16 en, later op de avond, voor de groep 16 jaar en ouder.

Achter de kerk en het verenigingsgebouw is in 2005 door de jeugd zelf een prachtig jeugdhonk gebouwd, tSchienvat. Dit is het ‘thuis’ van de Jeugdcentrale, die veel activiteiten organiseert. Bijvoorbeeld: de soosavonden, bowlen, spelletjesavond, oliebollen bakken, maar ook een tweejaarlijks kamp. En het inmiddels beroemde ouderendiner, waar de jeugd kookt en een grote groep ouderen (soms hun eigen opa’s en oma’s) bedient met een heerlijk driegangendiner.

Activiteiten en contactpersonen

Kidzklup zondag > Anita Nijboer
Kidzklup vrijdag > Jolanda Heinneman
Tienerclub > Petranel Bos

Jeugdvereniging
Catechisatie
Youth Alpha
CaVé
Soos 12-16
Groeigroepen
Jeugd 20+

De Jeugdcentrale organiseert gezamenlijke activiteiten voor de jeugd in de kerk. Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van de JC. Voor informatie over de JC kun je terecht bij de JC-Voorzitter.

Het Jongerenpastoraat is een praatpaal voor jongeren, over het geloof of andere zaken die je bezighouden. Kijk hier wat het jongerenpastoraat voor jou kan betekenen.

Je kunt ook contact opnemen met Coosje Klootwijk. Zij is vertrouwenspersoon voor iedereen in de kerk, dus ook voor jou!